Verkkosurffailun aalloilla voidaan näkyä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Googlen Display Network (GDN) on maailman vanhimpia ja sen myötä laajimpia bannerimainonnan verkostoja, minkä ansiosta se käsittää käsittämättömän määrän mainospaikkoja, mukaan lukien Youtuben. Verkosto kattaa Googlen mukaan n. 2 miljoonaa verkkosivustoa, minkä ansiosta se lupaa tavoittaa 90% internetin käyttäjistä. Mukana on satoja suomalaisia brändejä ja suurmedioita. Jokainen näiden sivustojen, videoiden tai sovellusten mainospaikka on mahdollisuutesi näkyä ja vaikuttaa.

Oletko sinä törmännyt verkkoa selaillessasi tai Youtubea katsoessasi mainokseen tuotteesta jota tarvitset? Niin minäkin.

Display-mainonnan hinta määräytyy täysin tavoitteiden mukaan. Ei enää arveluttavia kertadiilejä yhdestä mainospaikasta yhdellä sivustolla. Näy ilmaiseksi juuri niillä sivuilla joilla asiakkaasi pyörivät, ja maksat vain tuloksista.

Mustone tutkii asiakkaidesi verkkokäyttäytymistä, ja antaa brändisi näkyä vain siellä missä sen kuuluukin. Kustannustehokkaasti.Millä sivustoilla asiakkaasi pyörivät? Millä sivustoilla sinä haluat näkyä?

Soita ja sovi tapaaminen tai lähetä kysymys.