Mustone Digital

Olemme 2019 Joensuusta maailmalle ponnistanut yhden miehen digimarkkinointitoimisto joka on tehnyt huonon sanaleikin omasta sukunimestään. Puolen vuosikymmenen kokemus digistä, koodista, hakukoneoptimoinnista, somesta, Googlesta, Facebookista, liiketoiminnan kasvattamisesta, markkinoinnista, konsultoinnista ja näiden kaikkien yhdistämisestä saivat aikaan uuden tulokkaan auttamaan Joensuun, Pohjois-Karjalan ja koko Suomen yrittäjiä digitalisoituvalla markkinoinnin kentällä.

Tarkoitus

Monille online-markkinoinnin ja kävijäseurannan tarjoamat hyödyt ovat täysin tuntemattomia, ja rahaa haaskataan markkinointiin rutiinilla kädet ristissä. Mustone mahdollistaa alansa ammattilaisten, uuden keksijöiden ja tavalla tai toisella maailmaa parantavien löydettävyyden verkkomainonnan avulla. Näin ihmiset löytävät sen mitä etsivät ja yritykset löytävät etsijänsä.

“Sillä ei ole väliä monta silmää sinut näkee. Sillä on väliä näkevätkö sinut he jotka sinua tarvitsevat.“

Keinot

Outbound-markkinoinnin ja inbound-markkinoinnin ero on se, että toisessa huudetaan ja toisessa kuunnellaan. Onko postiluukussasi “Ei mainoksia” -lappu, vaikka olet itse markkinoinnin keskiössä? Data mahdollistaa asiakkaan toiveiden kuuntelemisen ja niihin vastaamisen.

Jokainen asiakas piirtää verkossa surffatessaan omaa digitaalista jalanjälkeään. Näitä jälkiä on helppo seurata oikeilla metodeilla, ja johtaa asiakkaita juuri oikeille, heidän itse haluamilleen ostopoluille.

Asiakkaan ostopolku verkossa

Tulos

ROI, eli “Return on Investment” on sijoitetusta rahasta saatava tulo. Se kertoo suoraan paljon peliin on laittanut panoksia, ja paljon se tuottaa takaisin.

Seuraamme porukassa sovittua digimarkkinoinnin panosta, sinä seuraat paljon se tuottaa rahaa takaisin. Emme lähetä kuivia raportteja maanantaiaamuisin, vaan tapaamme, soitamme tai chattaamme. Pysytään yhdessä kartalla siitä mitä tapahtuu.

Soita samoin tein tai laita sähköpostia